Az elmúlt évek legsikeresebb könyveiből hamar kiváló, rajongott sorozattá nőtte ki magát G. R. R. Martin könyvsorozata. A Trónok Harca pedig az idei évben másodjára próbálja meg meghódítani az okoseszközök piacát is, hiszen az igen minimális lelkesedésnek örvendő Game of Thrones Ascent után megjelent a Telltale hatrészes kalandjáték-sorozata is.

Iron From Ice

Az első rész a sorozattól a legkevésbé sem idegen Iron From Ice nevet viseli és harmadik és negyedik évad eseményei között játszódik majd. Klasszikus szerepjáték, melynek során a Forrester család tagjainak bőrébe bújva élhetjük át a történetet, azonban természetesen nem hiányozhatnak majd a sorozat szereplői sem.
Feltűnnek a történetben többek között olyan ismert karakterek, mint Lena Heady, Peter Dinklage, valamint Cersei és Tyrion Lannister. A játék december elején jelent meg Andriodra, mostanra pedig közel 800 értékelés alapján 4,2 csillagot ért el, ami összességében klasszisokkal jobb, mint a Game of Thrones Ascent 3,5 csillagos értékelése.

Hatalmas siker néhány nap alatt

A megjelenést követő néhány napban csak Android platformra 6000-nél többen töltötték le a játékot, és ez még csak a kezdet. Amellett azonban, hogy a legtöbb Android készüléken a játék tökéletesen és gyönyörű grafikával fut, sajnos néhány igen népszerű készüléken csak problémásan vagy egyáltalán nem fut el. Problémák adódhatnak használatakor a Galaxy S2 – Adreno, valamint a Galaxy S3 Mini készülékek esetében, míg nem fut el a játék a Galaxy Tab3 és a Droid RAZR készülékeken.

Hasonló bejegyzések