Amikor egy új, friss párkapcsolatba belecsöppennünk, általában mindannyian biztosak vagyunk abban, hogy most valóban megtaláltuk életünk párját, és vele már tényleg örökké boldogok leszünk! Jól kijöttök, jól érzitek egymás társaságában magatokat, külsőleg is bejöttök egymásnak, és tökéletes a szex is közöttetek.

Egy idő után azonban a rózsaszín köd is elillanhat, illetve ezzel egyidejűleg nagyon sok dolog elkezdhet megváltozni a párkapcsolatban. A változásoktól azonban nem kell félnünk, hiszen mi magunk, tulajdonságaink, és viselkedésünk is valószínűleg változni fog, nem csak párunké, ám érdemes odafigyelni arra hogy mennyire szeretjük még párunkat, és mennyire ment ez a dolog át egy furcsa megszokásba, és egy érzelem nélküli ragaszkodásba.

Szerencsére biztos jelek tudják alátámasztani azt, ha párunk valóban az életünk párja, ha pedig ezekre a jelekre odafigyelünk, akkor hosszútávon fenn tudjuk mi magunk tartani ezt a jó viszonyt.

Nincsenek viták, maximális az egyetértés? Dehogyis!

Soha nem az az igazi szerelem, mely során a felek soha nem veszekednek, és kapcsolatukban soha nem jelennek meg különböző konfliktusok, és viták. Egy párkapcsolatban sokkal nagyobb ereje van annak, ha a két ember tudja tisztelni egymást, még akkor is, ha éppen nincsenek túl jóba, és képesek ilyenkor is felnőttként viselkedni.

Mikor bármennyire is eltérő a két fél véleménye egy adott dologról, mégis tudnak arról úgy beszélgetni, hogy közben folyamatosan tiszteletben tudják tartani a másik fél elméletét, akkor biztosan egy nagyon szoros kapcsolatról van szó.

A másik fél véleményének kikérése, meghallgatása, és elfogadása tudja a legjobban bebizonyítani azt, hogy az igazival van dolgunk.

Minden nap csodás, amit vele töltünk el

Az egyik legcsodálatosabb dolog az életben az, amikor rosszabbnál rosszabbul működő kapcsolatok után, életünk szerelmét sikerül végre tényleg megtalálnunk. A legbiztosabbak pedig csak akkor lehetünk ebben, ha tudjuk, hogy az illető nem várja el tőlünk hogy bármibe is megváltozzunk. Elfogad, és szeret bennünket a furcsa, vagy rossz tulajdonságainkkal együtt.

Nem kell a kínos csendre ügyelni, repül az együtt töltött idő mellette, és soha nem unatkozunk a társaságában. Ha találkozás során nincs köztünk ideges feszengés, úgy tudunk beszélgetni, mintha már évek óta ismernénk egymást, akkor nagy valószínűséggel tényleg az igazival van dolgunk.

Bár már az is nagy dolognak számíthat, ha már megtaláltuk az nagy Ő-t, még nagyobb ha meg is tudjuk őt tartani. Az ugyanis, hogy megismertük őt, még nem garantálja azt hogy életünk végéig vele fogunk lenni. Egy jó párkapcsolatot minden esetben építgetni kell. Kisebb nagyobb dolgokkal meg kell lepni a kedvesünket, az évek múlásával is ki kell mutatni szerelmünket, és azt hogy mennyire tetszik nekünk.

Fontos, hogy töltsünk kettesben elegendő időt, még akkor is, ha már családot alapítottunk, emellett pedig elengedhetetlenek a közös tervek és célok kitűzése, melyeket akkor is szemünk előtt tudunk tartani ha éppen mély pontosan van a kapcsolatunk.

Szponzoráció: weboldalra klikk

Hasonló bejegyzések