Egyre többen kezdenek el online árusítani, mielőtt fizikai üzletet nyitnának. Ennek oka az e-kereskedelemben rejlő minimális kockázat és befektetés, valamint az e-kereskedelem és a közösségi hálózatok hatalmas elérhetősége.

Ily módon először is megismerhetjük magunkat és megismerhetjük az ügyfelet, mielőtt vállalnánk az utcán lévő valódi hely költségeit. Íme az e-kereskedelem 10 fő előnye:

  1. Minimális befektetéssel létrehozhatja a márkáját, és tömegesen reklámozhatja azt anélkül, hogy bármit is költene rá a blogokon és a közösségi hálózatokon keresztül.
  2. 24 órán át nyitva tartó üzlet: Az ügyfelek bármikor hozzáférhetnek termékeihez és vásárolhatnak, írja a grentmedia.hu.
  3. Nincsenek földrajzi korlátozások: Amellett, hogy bármikor, a világ bármely pontjáról vásárolhatnak.
  4. Csökkentett költségek: Az e-kereskedelem fenntartási költségei a domain, a tárhely és a biztonságos vásárlási tanúsítványok éves fizetésére csökkennek.
  5. Ismerje meg jobban az ügyfeleit: A weboldalakhoz és a közösségi hálózatokhoz kapcsolódó statisztikai eszközök segítségével gyorsabban és megbízhatóbban tanulmányozhatja az ügyfelek viselkedését: mikor vásárolnak többet, mely termékeket részesítik előnyben, mikor a legjövedelmezőbbek az akciók.
  6. Nem kell raktár: Ha nem akar kockázatot vállalni, vagy nem tudja, hogy a termék jól fog-e fogyni, mindig dolgozhat közvetlenül a nagykereskedővel, így nem kell befektetnie vagy raktároznia olyan árut, amely nem eladás esetén veszteséget jelent.
  7. Gyors megrendelések: Ha közvetlenül a nagykereskedővel dolgozik, ő végzi a csomagot azonosító küldeményt.
  8. Gyors növekedés: Mivel kevesebb befektetésre van szükséged, és mivel globális médium vagy, gyorsabban növekedhetsz, és több embert érhetsz el, mint egy fizikai bolt esetében.
  9. Növekvő piac: Bár az online értékesítési számok szédítő sebességgel nőnek, a vállalkozások nagy része nem rendelkezik internetes jelenléttel.

Profit: Kis befektetéssel sokat kereshet, ha jól választja meg a piaci rést, és figyel a célközönségére. És ha valamilyen okból kifolyólag nem jön össze, a veszteségei minimálisak lesznek.

Hasonló bejegyzések