Az intelligens órának rengeteg előnye van, azonban megeshet, hogy hosszas kutatás után sem tettük le a voksukat egy bizonyos márka mellett. Sőt az is lehet, hogy nem tudjuk, hogy nekünk érdemes-e bevásárolni belőle. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk 7+1 okot, amiért megéri beszerezni egyet.

1. Láthatjuk az időt

Ez logikusnak tűnhet, mivel óráról van szó, azonban választhatunk analóg vagy a digitális kinézetet, ráadásul, hogyha vizuális problémáink vannak, akkor nagyobb számot is feltehetünk. Az intelligens óra mindenféle időfüggő funkciót is kínál, programozhatunk riasztásokat, indíthatunk stoppert és időzítőt.

2. Kommunikáció

Azok, akik folyamatosan üzeneteket kapnak és fogadnak, azok most már a csuklójukon is megtehetik, hiszen minden intelligens óra tartalmaz egy Wi-Fi kapcsolatot, ami által bármikor kapcsolatban vagyunk az internettel a telefonunk segítségével.

3. Értesítések

Miközben kapjuk az üzeneteket, nem kell elővennünk a telefonunkat ahhoz, hogy megnézzük, ki írt, egyetlen csukló mozdulattal is megtehetjük ezt. A legtöbb óra ráadásul Android és iOS számára is elérhető.

4. Az egészség

A legtöbb órában olyan egészségügyi ellenőrző funkciók vannak, mint a pulzus vagy a vérnyomás, így hasznos információhoz juthatunk az egészségi állapotunkról, és ha rosszul érezzük magunkat, ellenőrizhetjük.

5. Sport

Ha néha szükségünk van egy kis lökethez ahhoz, hogy neki álljunk sportolni, ezek az órák segíthetnek nekünk. Figyelemmel követhetjük a kalóriaégetést, a lépéseket ugyanakkor üzeneteket küld, ha túl sokáig vagyunk egy helyben.

6. Testre szabható

Mindegyik intelligens óra egy mobil alkalmazáson keresztül kapcsolódik a telefonunkhoz, ami lehetővé teszi, hogy teljes mértékben igazíthatjuk, és olyan funkciókat tegyünk bele, amire tényleg szükségünk van.

7. Emlékeztet

Az órák egyik leggyakrabban használt funkciója az emlékeztető, hogy semelyik találkozót se felejtsük el, vagy eszünkbe jusson a gyógyszereket mindig ugyanabban az órában beszedni.

+1. Jól néz ki!

Hasonló bejegyzések