Végre egy normális pasit ismertél meg, akivel már túl vagy néhány randin, és úgy tűnik minden tökéletes. Tetszik neked, és te is tetszel neki, és úgy tűnik a jövőt illetően ő neki is komoly szándékai vannak veled. Egyszer aztán egy olyan dolgot árul el magáról, melynek hatására lehetséges hogy megváltozik benned minden.

A pasi ugyanis bejelenti, hogy elvált, és van már családja. Egy lány ilyenkor nincs egyszerű helyzetben, jogosan kérhet egy kis időt, hogy átgondolja a dolgokat.

Egy elvált férfi, akinek gyermekei is születtek előző párjától, valamilyen szinten mindig kötődni fog az exéhez. Valószínűleg a gyerekek miatt fognak is találkozni néha, és ezeket a helyzeteket nagyon nehéz megemészteni akkor, ha éppen most kezdtük el megszeretni az illetőt. Attól hogy valaki már elvált, egyáltalán nem rossz ember, könnyen lehet, hogy a házassága se ő miatta ment tönkre, inkább a feleség volt benne a ludas.

Egy válás ne számítson bűnnek, és elrettentő dolognak se, hiszen valószínűleg a pasinak se ez volt élete egyik legrosszabb időszaka. Ha mégis tele van kételyekkel ezért vele kapcsolatban, érdemes lehet néhány dolgot alaposan átgondolni, mielőtt a kapcsolatotok komolyabb vizekre evez.

Ismerd meg a helyzetet, fogadd el a dolgot

Egy házasság felbontása senkinek sem egyszerű dolog. Valószínűleg azért házasodtak össze, mert nagyon szerették egymást, és biztosak voltak benne, hogy együtt szeretnék majd leélni az életüket. Az, hogy a válás mi miatt következett be, talán nem is érdemes kideríteni, hiszen az már a múlt. Azonban ha szeretnél, nyugodtan kérdezz rá a pasinál. Illetve azt is kiderítheted, hogy mikor történt a dolog, mennyire friss, és hogy volt-e azóta komolyabb kapcsolata mással?

Egy elvált pasinál általában tovább tart az új kapcsolatánál elmélyíteni a dolgokat. Lehet kicsit döcögősebben, lassabban haladnak a dolgaitok. Fontos hogy légy türelmes, és semmit ne erőltess, hiszen akkor egy kellemetlen stresszhelyzet fog csak kialakulni köztetek.

Nincs értelme versenybe szállni egy ex feleséggel

A nőkre egyértelműen igaz az, hogy életük a versengés. Nehéz megugrani egy olyan mérföldkövet, mint a gyerekvállalás, és a házasság. Lehetséges, hogy az elején úgy érzed, te csak egy pótlék vagy, de jó ha erről tudtok partnereddel őszintén beszélgetni. Az emberek sose válnak el ok nélkül.

Valószínűleg komoly előzményei vannak, ebből kiindulva pedig teljesen mindegy az, hogy mennyi ideig voltak együtt, mennyire néz ki jól az exfeleség, vagy hogy éppen mennyire voltak szerelmesek egymásba. Próbáld meg te is magadba elengedni ezt a dolgot, és fogadd el, hogy a párodnak már volt egy előző élete.

Nem kötelező utálnod a volt feleségét

Semmi értelme annak, hogy te keresd a hibákat a volt párjábab, vagy te döntsd el hogy annál a válásnál kinek volt igaza, és kinek nem. Lehet, hogy kicsit megkönnyebbülsz majd, de nem érdemes az exeket szidni, és utálni még akkor sem, ha a partnered már nincs vele jó kapcsolatban. Egy válás elég komoly ahhoz, hogy az emberek elégszer átgondolják, mielőtt megteszik ezt a nagy lépést, főleg akkor ha összetartó érőként még gyerekek is vannak a képbe.

Nagy valószínűséggel már számtalanszor próbálták meg újrakezdeni a kapcsolatot, és lehetséges hogy már évek óta csak azon voltak hogy megjavítsák azokat a dolgokat, amik már nem működnek közöttük. Mégsem sikerült, mégis elváltak. Nem kell tehát attól félned, hogy majd lecsapja őt a kezedről. Valószínűleg már egyáltalán nem tudnak úgy pillantani egymásra mint egy férfi, és egy nő.

Forrás: megnézem

Hasonló bejegyzések